Szolgáltatásaink

Napelemes rendszerek teljes körű tervezése és kivitelezése

Napelemes rendszerek tervezése

Bízza magát szakértőinkre, akik megtalálják az Önnek legmegfelelőbb megoldást. Figyelembe veszik a természeti adottságokat, valamint az épített környezetet, a megtermelni kívánt áram mennyiségét, majd ezek alapján megtervezik azt a napelemes rendszert mely megfelel az Ön elvárásainak. A tervezés során felmerülő kérdéseket online kalkulátorunk is tartalmazza, nézze meg, kérjen ajánlatot még ma!

Napelemes rendszerek kivitelezése

Számos sikeres telepítésen vagyunk túl, kollégáink rendelkeznek a megfelelő szaktudással egy napelemes rendszer korrekt telepítéséhez. A kivitelezés során az előzetesen egyeztetettek szerint kerül telepítésre a tartószerkezet, majd maga a napelemes rendszer, mely tartalmazza a szükséges védelmi eszközöket is.

Monitoring

Fontosnak tartjuk az általunk telepített rendszerek teljesítményének folyamatos nyomon követését. Kérésére megbeszélt időközönként tájékoztatjuk Önt az aktuális időszaki termelésről, illetve amennyiben probléma lépne fel, rögtön felvesszük Önnel a kapcsolatot az elhárítás érdekében.

Villanyszerelési munkák

Vállalkozásunk nem csak a napelemekkel kapcsolatos munkákban jártas, így egyéb villanyszerelést igénylő esetekben is állunk rendelkezésére. Keressen minket bizalommal a Kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségeink bármelyikén és mi rövid határidővel felkeressük Önt egyeztetés céljából.